News

Istex Lettlopi kevät/kesä 2021

Julkaissut Anne Vierimaa

Istex Lettlopi kevät/kesä 2021

* vk 18  tulossa seuraavan kerran täydennystä varastoon. Taulukosta löydät arviot milloin ja mitä värejä on Lankapuutarhaan tulossa, sekä tämän hetkisen varasto tilanteen. Pyrin päivittämään tätä taulukkoa säännöllisesti. Seuraamalla Lankapuutarhan päivityksiä Facebookissa tai Instagramissa, näet kun uutta varastoa tulee verkkokauppaan myyntiin. Huomioithan, että ennakkovarauksia en valitettavasti voi ottaa vastaan. Varasto tilanne voi verkkokaupassa muuttua muutamassa tunnissa paljonkin ja tämä taulukko on vain suuntaa antava.    

Lue lisää →

Lankapuutarhan verkkokauppa avattu

Julkaissut Anne Vierimaa

Lankapuutarhan verkkokauppa avattu

Anceliga Design:n verkkokauppa on nyt nimeltään LANKAPUUTARHA.FI Avasimme verkkokaupan uudessa verkkokauppa-sovelluksessa, jotta tilausten tekeminen olisi teille asiakkaille mielekkäämpää.  Nyt mm. tilatut PDF-ohjeet lähetetään asiakkaille suoraan sähköpostiin lautauslinkkinä heti tilauksen jälkeen. Eikö ole kätevää! Verkkokaupan valikoima kasvaa kevään 2021 aikana  muiden lankatoimittajien laadukkailla langoilla.  Tervetuloa ostoksille!  

Lue lisää →

Anceligan ilmaisohjeet

Julkaissut Anne Vierimaa

Anceligan ilmaisohjeet

Tiesitkö, että anceliga.fi sivuilta löydät paljon ilmaisia virkkausohjeita.  Lankamaailman kanssa yhteistyönä olen julkaissut Unelmien Puutarha ja "Kukkia, kukkia" peitot, jotka toteutettiin CAL:ina eli virkkataan yhdessä projektina.  "Kukkia, kukkia!" -peiton paloista on koottu myös ihastuttava "Kieputa, kieputa" -kaulahuivi.  Tervetuloa tutustumaan Anceligan käsityö ohjeisiin  www.anceliga.fi  

Lue lisää →